Despre folia LLumar

Folia de ferestre LLumar este fabricata de Eastman Chemical Company, o companie globala de produse chimice de specialitate

Folia de ferestre LLumar este fabricata de Eastman Chemical Company, o companie globala de produse chimice de specialitate fondata de George Eastman din Eastman Kodak în 1920.
Eastman produce o gama larga de materiale avansate si produse chimice de specialitate care se gasesc in mii de produse casnice si industriale pe care oamenii le folosesc fiecare zi.
Eastman are unul dintre cele mai mari si mai integrate site-uri de productie de filme de ferestre si acoperite cu performanta din lume, care serveste clientii din aproape 100 de tari din intreaga lume.
Marca LLumar a fost înfiintata în Statele Unite în 1977 si extinsa pe piata mondiala in 2001.
Folia de protectie solara LLumar este proiectata pentru aplicatii comerciale pentru locuinte si comerciale, in cazul in care lumina ultravioleta, caldura si stralucirea sunt probleme, eficienta energetica este importantă sau se doreste un aspect nou.
Blocati caldura si stralucirea – Folie de cladiri LLumar ajută la corectarea dezechilibrelor de temperatura dintr-o cladire, îmbunatatind confortul si inlatura stralucire aspra si inconfortabila a razelor solare..
Reduceti decolorarea – Ferestrele cu control solar LLumar filtrează mai mult de 99% din razele ultraviolete daunatoare care provoaca decolorarea tesaturilor, mobilierului si a marfurilor de afisare.

Leave a Comment