Despre folia Hanita Coatings

Hanita Coatings este un producator de folie de protectie solara si folie de securitate si antiefractie de inalta

Hanita Coatings este un producator de folie de protectie solara si folie de securitate si antiefractie de inalta calitate din Israel.
Au un lant de distributie mare în Statele Unite, iar ca si produse de baza pentru geamuri de cladiri, case, apartamente sunt produsele:

SolarZone – Folii geamuri de protectie solara aplicabile atat pe interior cat si pe exteriorul cladirilor, iar fiind vorba de protectie solara trebuie sa mentionam ca din aceasta categorie face parte folia cu aspect exterior de oglinda.
Gama reflectorizanta SolarZone ofera eficienta si valoare energetica maxima.
Peliculele reflectorizante SolarZone sunt alegerea cea mai populara pentru proiectele comerciale, respingerea eficienta a caldurii si cel mai rapid randament al investitiilor.

si

SafetyZone – Cu peste 30 de ani de experienta în domeniu crearii si dezvoltarii foliilor de siguranta, Hanita Coatings a devenit un lider mondial in dezvoltarea si fabricarea de folie protectoare pentru ferestre de siguranta si securitate.
Solutiile Hanita protejeaza cladirile guvernamentale, comerciale, rezidentiale, medicale si scolare de pe intreagul glob.
Filmele de siguranta si securitate SafetyZone sunt renumite pentru claritatea optica si acuratetea lor – rezultatul poliesterului de cea mai bună calitate, adezivul transparent proprietati Hanita si respectarea stricta a cerintei de asigurare a calitătii ISO 9001.
Acreditate la cele mai stricte standarde internationale de siguranta a sticlei, filmele SafetyZone sunt alegerea aplicatorului profesional, oferind performanta, pret si flexibilitate favorabila instalarii.
Foliile de securitate si antiefractie SafetyZone tin cioburile de sticla spulberata la locul lor, oferind protectie minimizand amenintarea ranilor legate de sticla care rezultă din impact, coliziune, explozie sau dezastru natural.

Pin It

Leave a Comment