La acest montaj am convenit cu proprietarul foisorului sa montam o folie de geam reflexiva Titan R20 de interior.
Suprafata totala a montajului a fost de 25.3mp si durata montajului 7 ore si 40 de minute.
Locul de relaxare cu familia dupa o zi de munca dar cu mult prea multa caldura in interior si neferiti de privirile vecinilor.
Dupa aplicarea foliei de protectie solara in interior a disparut efectul de sera iar in timpul receptiei calitatii lucrarii temperatura interioara deja scazuse cu 5 °C.
O folie cladiri pe langa rolul de respingere a caldurii solare, filtreaza 99% razele UV si Infrarosu, prevenind astfel imbatranirea sau ingalbenirea mobilierului sau lucrurilor aflate la interior, folia de protectie solara ofera si intimitate datorita efectului de oglinda.
Aplicand o folie pentru geamuri termopan investitia va fi amorsata relativ destul de repid nemaifiind necesara functionarea excesiva a aparatelor de aer conditionat, in camera creandu-se o temperatura uniforma chiar si cu 40% mai rapid.

La acest montaj am convenit cu proprietarul cladirii in constructie sa montam o folie de geam reflexiva Silver Titan R20 de exterior.
Suprafata totala a montajului a fost de 141mp si durata montajului 32 ore (4 luminatoare identice).
Dupa montarea tamplariei 70% PVC, 30%Aluminiu, dezvoltatorul imobiliar care ne-a solicitat ajutorul si-a dat seama ca aerul in interiorul acestor luminatoare este irespirabil, aparatul de aer conditionat nefacand fata nici pe treapta cea mai puternica de racire.
Aplicand folia de exterior pe lateratele si pe tavanul de sticla temperatura a devenit una placuta, aerul conditionat functionand doar pe treapta 1.
Geamurile au fost scoase din rama pentru ca montajul sa fie unul profesional, iar la tamplaria de aluminiu dupa montarea foliei de protectie solara canturile acesteia au fost sigilate cu Silicon pentru sticla Bison Glass exterior.
Caldura excesiva cauzata atat de soare dar si de slaba izolatie termica a geamurilor a fost remediata creand si un aspect deosebit folosind o folie de geam reflexiva.
Pentru lumintoare, indiferent de tipul de sticla folosit recomandam folie de protectie solara de exterior cu sigilarea canturilor daca este cazul.

Geamuri generoase de 1.8m x 1.2m dar prin care trecea o cantitate mare de soare, iar pe timpul zilei privile vecinilor din casele alaturate.
Clientul avea deja montat jaluzele exterioare dar acestea blocau lumina si vizibilitatea in totalitate pe timpul zilei.
Am montat folie de geam reflexiva Silver R20 cu efectul de oglinda pe tot parcursul zilei si rol de izolare termica a geamului.

Pentru acest montaj de folie reflexiva de exterior a fost necesara participarea a  3 colegi, geamul tripan avand o greutate de peste 75kg o inaltime de 1.52m si o latime de 1.77m.
Am recomandat clientului folia de protectie solara pentru geamuri de exterior Silver R20 deoarece in fisele tehnice ale geamurilor reiesea ca acestea au un strat transparent de ioni de argint (Low-E), montajul foliei pe interior putand cauza tensionarea geamului.
Geamul a fost demontat din tamplaria PVC si pus pe suportul de geam in vederea montajului. Nefiind un montaj cantitativ ci unul calitativ, acesta a durat in jur de 2.5 ore avand in vedere dimensiunea si greutatea mare a geamurilor.
Foliile abea montate cu efectul de oglinda (dupa cum se vede in poza diferenta dintre geamurile vecinilor si geamurile clientului nostru) si cu ajutorul aparatului de aer conditionat, au redus in primele 15 minute 4°C , temperatura de afara depasind 35°C.

Pentru realizarea acestui montaj am folosit folie de protectie solara de exterior Silver R20.
Clientul ne-a sunat in vederea montarii foliei deoarece in sufrageria casei avea obiectele care ii reprezentau pasiunea, pian, sistem audio, televizoare si multe alte obiecte care din cauza soarelui si a razelor UV isi pierdeau din culoarea lor naturala, iar imbatranirea de asemenea prematura a obiectelor din interior era vizibila.
Avand 3 foi de geam ( Geam Tripan) am recomandat montajul foliei de exterior.
Pentru montaj au fost necesare 4ore, vorbind de o tamplarie PVC geamul a fost scos din rama, aplicata folia pana in margine iar apoi geamul repus in rama.
Clientul a simtit efectul foliilor imediat dupa ce am montat primele folii pe 2 geamuri, creandu-se o lumina uniforma si transferul de caldura fiind redus aproape in totalitate.
La sfarsitul montajului cu ajutorul unui aparat de aer conditionat temperatura din interior a fost redusa intr-un timp relativ foarte scurt cu 7°C, in interiorul studioului unde clientul isi desfasura orele de curs cu elevii sai creandu-se o temperatura placuta si uniforma, efectul de sera disparand in totalitate.

Montare folie de protectie solara geam de interior Silver R20.
Cu toate ca acest client avea deja instalate rulouri interioare, soarele era in continuare o problema creand o temperatura irespirabila in cele 2 balcoane pe care le detinea.
Montand aceasta folie de cladiri efectul de sera din balcon a disparut.
Durata montajului 3h. 

Fii alaturi de noi
© 2021 Drepturi rezervate - foliegeam.ro

mobirise.com html site software