Acest site este proprietatea S.C. DUALS ONLINEMAG S.R.L cu sediul social in Bucuresti, Sector 5, Strada Gutuilor, Numarul 13,inregistrata la registrul comertului cu numarul J40/11908/2017 avand CIF 37937698.

1.Informatii Generale
-Site / Website - domeniul www.foliegeam.ro si toate subdomeniile acestuia, prin intermediul caruia utilizatorii pot achizitiona produsele si serviciile oferite. 
-Vanzator - S.C. DUALS ONLINEMAG S.R.L cu sediul social in Bucuresti, Sector 5, Strada Gutuilor, Numarul 13. 
-Cumparator - Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul si care plaseaza o cerere de oferta prin formularul de contact al site-ului sau telefon. 
-Utilizator - Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul www.foliegeam.ro, indiferent de motivul si scopul acestuia.Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si mijloacele care sa nu constituie o utilizare abuziva. 
-Comanda - O cerere facuta de utilizator catre site-ul www.foliegeam.ro cu privire la achizitionarea de servicii, prin care Vanzatorul isi da acordul sa intocmeasca serviciile in cauza, iar cumparatorul este de acord sa achite contravaloarea acestora. 
-Campania - actiunea de a afisa scopul promovarii, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii, pentru o perioada limitata de timp, stabilita de catre vanzator.  
2. Conditii de utilizare a site-ului 
- Informatiile publicate pe site-ul www.foliegeam.ro sunt informatii de interes general despre produsele si serviciile comercializate de acesta,cat si alte informatii considerate ca fiind de interes pentru utilizatori. 
- Toate informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorului in mod gratuit. 
- Pentru utilizarea serviciilor este necesar completarea unui formular de contact ce necesita date cu caracter personal (nume, prenume, numar de telefon, adresa de email) sau apel la numarul de telefon 0760.083.839
- Datele personale sunt folosite doar in interesul de procesare al cererii efectuate, pentru programare si efectuarea serviciilor catre utilizator si in scop de marketing. Datele nu vor fi instrainate catre o terta persoana si nu vor fi utilizate cu alte scopuri decat cele declarate.
- Toate preturile inscrise sunt exprimate in RON si nu contin Tva. ( Firma S.C DUALS ONLINEMAG S.R.L neplatitor de TVA)
3.Informatii despre produse
-Garantam autenticitate tuturor produselor comercializate, conform specificatiile afisate pe site. 
4.Garantia produselor
-Fiecare produs are afisat pe site termenul de garantie. 
5. Comanda produselor / serviciilor
-Pentru informatii despre produsele si serviciile noastre cat si pentru programare este necesar sa completati formularul de contact sau sa ne sunati.
6.Metode de plata
-Plata aferenta serviciilor se va face intergral de catre Cumparator direct Vanzatorului numai dupa efectuarea serviciilor.
7. Reclamatii
-Orice reclamatie trebuie insotita de date de identificare ale cumparatorului, precum:numarul comenzii, numarul facturii, motivul reclamatiei, fotografii doveditoare. 
-Nicio reclamatie nu va fi luata in considerare daca vina pentru presupusele deteriorari este purtata de catre client.
-Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de 7 zile de la data efectuarii.
8.Date de contact
-Accesarea site-ului, utilizarea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau expedierea de e-mail-uri sau notificari adresate S.C DUALS ONLINEMAG S.R.L. se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Cumparatorului, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarii din partea S.C DUALS ONLINEMAG S.R.L., in modalitate electoronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
9.Litigii si dispozitii finale
-Societatea S.C. DUALS ONLINEMAG S.R.L isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site, fata notificare prealabila. 
-Societatea S.C. DUALS ONLINEMAG S.R.L.,nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului.
-Intregul continut al Site-ului (imagini, texte, animatii, sau orice alt fel de date) este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.Folosirea fara acordul scris al S.C. DUALS ONLINEMAG S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
-Orice litigiu aparut intre Cumparator si Vanzator va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu este posila stingerea conflictului pe care amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fii alaturi de noi
© 2021 Drepturi rezervate - foliegeam.ro

Mobirise page builder - Try here