folie-geamuri-termopan

Cum se iau masuratorile ?

Masurile geamurilor pot fi luate atat de catre client cat si de noi in momentul in care ne deplasam la Dvs. Acasa.
-Va fi necesar sa trimiteti masuratorile sticlei Inaltime/Latime , exact ca in imaginea alaturata. 
Masuratorile se pot transmite telefonic sau prin intermediul aplicatiei mobile WhatsApp.
Ex : 120H/65l x10 Buc , 110H/55 x4 Buc.  



folie-protectie-solara

Ce tip folie montati cel mai des ?

Avand in vedere ca lucram cu mai multe tipuri de folii , acest aspect ne-a permis sa ne facem o selectie si sa spunem ca tipul de folie montat cel mai des este tipul de folie reflexiva tip oglinda Silver R20.
Folia oglinda R20 este aplicata in primul rand datorita efectelor benefice pe care aceasta le ofera , protectie solara si aspect uniform in acelasi timp dar si pentru garantia produsului si raportul calitate-pret. 

folie-protectie-solara-geam-termopan

Dupa montajul foliei de cladiri tip oglinda se mai vede in interior ? 

Folia oglinda pe langa factorul mare de protectie solara, ofera si intimitate pe tot parcusul zilei, iar pe timpul noptii se recomanda jaluzele sau draperii.
Orice folie de protectie solara ofera un aspect de oglinda pe partea cu mai multa lumina, acelasi lucru se intampla si noaptea, cand in incapere sunt aprinse luminile. 

folie-protectie-solara-geamuri-termopan

Ce se intampla cu apa care ramane intre folie si geam ?

Dupa montajul propriu-zis, intre folie si geam va ramane o pelicula fina de apa care in timp se va dizolva deoarece folia permite dispersia apei prin micro-porii ei.

folie-protectie-solara-geam-bucuresti

Cand imi puteti monta folia ?

Este intrebarea pe care clientii nostri ne-o adreseaza cel mai des.
Obisnuim sa ducem la bun sfarsit toate lucrarile de montaj programate , fie ca sunt mai mari sau mai mici ,dar in acelasi timp lucram si pe un plan bine estimat in care chiar si anumite intarzieri sau neplaceri sunt luate in evidenta.
De obicei foliile montate profesional au o durata mai mare de executie pentru fiecare geam in parte, oferindu-le clientilor nostri o lucrare de calitate inalta, iar noua satisfactia unei lucrari bine realizate.
Intotdeauna ne consultam cu clientul nostru si ii oferim posibilitatea de a alege o data de incepere a proiectului. 

folie-oglinda-geamuri-cladiri

Cu ce se spala geamul care are folie aplicata ?

Se poate folosi un pulverizator cu 1-2 picaturi detergent de vase, sau metoda ce-a mai recomandata Clin Geamuri gasita in magazine.
Se pot folosi lavete din microfibra sau prosoape de bucatarie din hartie.

folie-protectie-solara-cladiri

Mi-am cumparat folie reflectorizanta, pot sa o montez singur ?

Depinde de nivel de pregatire, daca ai mai avut experiente similare in trecut si te-ai descurcat cu un rezultat multumitor atunci o poti face desi nu recomandam aceasta practica.
Pentru folie cumparata din comert nu se ofera o garantie si este destul de probabil sa nu o montezi corect, intervenind apoi dezlipirea acesteia, taierea chederelor geamului, formarea de bule si o claritate vizuala blurata, urmata de decolorarea foliei intr-un timp destul de scurt.
Pe langa toate acestea poate exista si riscul accidentarii in cazul nefericit al spargerii unui geam.
Recomandarea noastra este sa lasati o persoana autorizata sa se ocupe de geamurile casei sau cladirii Dvs.


folie-cladiri

O folie de cladiri se monteaza pe interior sau pe exteriorul geamului ?

In functie de scopul pe care folia doriti sa il indeplineasca exista 2 tipuri de folii:
-Folie geamuri cladiri de interior, se aplica doar pe partea interioara a geamului.
-Folie geamuri cladiri de exterior, se aplica doar pe partea exterioara a geamului.

folie-sablata-geamuri

Exista folii prin care sa nu se vada nimic in interior ?

Exista, este folia tip geam sablat (geam mat),prin care lumina patrunde in continuare in incinda dar nu permite vederea atat din ext catre int, dar nici din int catre ext.

folie-geam-bucuresti

Exista folie pentru geam de protectie solara care sa nu umbreasca deloc incaperea?

Exista, avem in portofoliul nostru folie de protectie solara transparenta ce are un factor de respingere al caldurii de 32% si filtrarea razelor UV 99%.

folie-protectie-uv-

Aveti folii transparente doar pentru protectie UV ?

De cele mai multe ori razele UV pot fi o problema destul de grava referindu-ne la factorul de decolorare sau imbatranire al mobilierului, parchetului sau chiar al hainelor.
Firma noastra va ofera o folie complet transparenta, fara efect reflexiv sau nivel de opacitate ce filtreaza 100% razele UV si este ideal pentru vitrinele magazinelor sau pentru geamul de la garderoba.

folii-cladiri

De ce spuneti ca folia de geam creste izolatia termica a geamului pe timp de iarna ?

Sunt folii speciale care aplicate pe interiorul geamului asigura izolatia termica a sticlei astfel reduce transferul de energie termica catre exterior, eficienta este masurabila si investitia merita facuta mai ales la geamuri clasice sau pereti de sticla.
Folia de geam redirijeaza inspre interiorul cladirii radiatia termica. In felul acesta, se limiteaza practic pierderile de caldura din interiorul unei Incaperi. Pe de alta parte, datorita factorului solar ridicat, folia pentru geam de cladiri lasa sa intre o mare parte din razele solare ce se transforma intr-un aport energetic gratuit.

folie-geam-anticondens

Cum puteti optimiza folia pentru a nu avea pierderi mari ?

Majoritatea foliilor pe care le avem vin in 3 dimensiuni limitand astfel cat mai mult pierderile de material, respectiv:
1.22m / 1.52m / 1.83m
Nu toate foliile vin la aceste dimensiuni, iar automat modul de calcul va fi diferit.

folie-geam-anti-caldura

Cum montati folia pe un geam de exterior ?

Pentru montajul foliei de exterior, in special la tamplaria PVC, geamul se da jos din rama si se aseaza pe un suport de geam(capra).
Dupa aplicarea de folie reflectorizanta geamul se aseaza si se caleaza la loc in rama.
Acolo unde demontajul nu este posibil, pentru geamurile cu tamplarie de aluminiu folia se va monta pe pozitie, iar pentru nivelele superioare dupa caz se va folosi o schela metalica de max.6m sau o nacela de pana la 16m.

folie-de-securitate-transparenta

Ce inseamna sigilarea canturilor si cand se aplica?

Sigilarea canturilor este aplicabila acolo unde geamul nu poate fi demontat din rama.
Sigilarea canturilor insemnand ca dupa aplicarea foliei de geam pe partea exterioara, marginile vor fi acoperite cu un strat fin de silicon transparent.
Sigilarea este optionala, iar in urma aplicarii se ofera 1 an de garantie suplimentar.

folie-oglinda-protectie-solara-bucuresti

Ce fac daca am un geam mai mare decat latimea foliei ?

Pe parcusul anilor si a montajelor anterioare nu au fost putine cazurile cand am intalnit ca un geam sa depaseasca latimea maxima a foliilor.
Dar cu toate acestea am gasit metode de aplicare, metoda imbinarii sau cum preferam noi sa spunem "geamul din doua bucati"
In primul rand inaintea oricarei actiuni se va calculta suprafata totala in MP a geamului, acesta trebuind sa nu depaseasca 3.7mp, in caz contrar folia se va putea aplica pe interior decat pe raspundere proprie.

Pentru montaj se va aplica prima folie de geam pe jumatatea geamului, iar dupa efectuarea tuturor procedurilor vom continua cu ce-a de a 2-a folie de geam pentru acoperirea in totalitate a suprafetei vitrate.
Preferabil la motoda imbinarii este ca folia sa fie aplicata pe plan vertical si nu orizontal.
Se recomanda ca in urma aplicarii a unei folii de protectie solara, marginile foliei sa fie sigilata cu silicon daca montajul va fi realizat pe exterior.

folie-geam-cu-efect-de-oglinda

Pot monta folie neagra auto pe geamurile casei ?

Nu, deoarece foliile auto inmagazineaza o cantitate mare de caldura si nu permite dilatarea corecta a geamului pe timp de vara, in timp rezultand fisurarea acestuia.

folie-geam-cu-efect-de-oglinda

Care este cantitatea minima in mp pentru care realizati montajul ?

Nu avem o cantitate minima sau o cantitate maxima pentru foliile de protectie solara sau folia sablat ( geam mat), deplasare in cazul suprafetelor sub 10mp se va percepe o taxa de deplasare de 50ron.
Cantitatea minima pentru foliile personalizate sau pentru folia de securitate si antiefractie este de 10mp deoarece manipularea acestora este mai dificila decat in cazul foliilor solare si decorative.

folie-de-securitate-si-antiefractie

Unde recomandati montarea foliei de securitate?

Oriunde se afla copii in preajma, in special unde riscul ca un geam sa fie spart este mai mare, scoli, gradinite, afterschool, sali de sport, sali de dans etc.

Fii alaturi de noi
© 2021 Drepturi rezervate - foliegeam.ro

This website was created with Mobirise