Atunci cand faci o lucrare de folosinta indelungata este de dorit sa fii foarte atent la ceea ce platesti. Iti recomand sa soliciti o factura, si un certificat de garantie pentru servicii. Companiile serioase isi vor asuma responsabilitatea lucrarii facute si vor fi mai mult decat dispusi sa acorde garantie. Garantia pentru servicii se acorda pe minim doi ani, ramanand la dispozitia montatorului daca doreste sa extinda aceasta perioada.
Cele mai bune folii necesită cei mai buni aplicatori. Nici cea mai bună folie nu va da randamentul maxim daca nu va fi instalata profesional. Folia purpurie, cu bule sau care se decojeşte este semnul unui montaj slab. Aplicatorii autorizati sunt specializati de tehncienii producatorului pentru a le oferi cele mai noi tehnologii de instalare. Indiferent ca specializarea se face intr-un centru tehnic sau la adresa aplicatorului, veti avea garantia ca aplicatorii folosesc cele mai noi tehnologii si unelte pentru a aplica foliile.
Foliile noastre sunt produse cu caracteristici constructive ridicate care corespund standardelor si metodelor de testare internationale. Multumita stratului anti-zgariere patentat si al rezistentei la coroziune, foliile sunt durabile si nu necesita o întretinere aparte. Aceasta tehnologie avansata nu este atinsa de nici un alt producator de folii. Fiecare produs are in spate garantia oferita de producator.
Pentru detalii privind garantiile va rugam contactati-ne.

Mobirise

Fii alaturi de noi
© 2021 Drepturi rezervate - foliegeam.ro

This web page was built with Mobirise web template