Folie-sablare

Folia sablat este folia pe care o aplicam pentru a schimba si moderniza aspectul geamurilor noastre.
Foliile decorative ce fac parte din categoria folii cladiri, pot avea aspect de folie mata, prin care trece lumina vizibila, dar nu se distinge exact ce anume este dincolo de structura de geam plus folie.
Foliile de sablare geamuri reprezinta o alternativa la draperiile si jaluzelele clasice. Foliile decorative de sablare sunt o solutie simpla si accesibila de a crea un spatiu personalizat si de a obtine intimitate. 

folie-geam-mata

Din gama larga de folii sablate pentru decorarea geamurilor, cele mai utilizate sunt foliile care imita sticla sablata si transforma geamurile clare, transparente, în suprafete cu sticla sablata , fara vizibilitate, cu aspect satinat.
Foliile decorative de sablare sunt potrivite atat pentru spatiile publice – magazine, hoteluri, restaurante, cladiri de birouri, cabinete medicale etc – dar si pentru locuinte private
Folia sablat creaza intimitate locuintei dumneavoastra si decoreaza modern geamurile exterioare sau interioare ale locuintei. Cu această folie aplicata pe interior sau exterior, se pot crea separeuri sau spatii private, acolo unde este necesar acest lucru.

folie-mata-tip-geam-sablat

Un avantaj major in fata sablarii clasice a geamurilor este ca nu vor mai ramane urme/amprente pe geamuri care nu pot fi inlaturate.
Fiind folii autoadezive, se aplica foarte usor si se indeparteaza la fel de usor. Cu toate acestea, oferim serviciu de montaj folii sablare geamuri, pentru un plus de perfectiune din partea echipei noastre.
Operatia de sablare consta in aplicarea unui material autocolant special pe suprafata de sticla dorita.
Rezultatul va fi un aspect estetic translucid, deosebit, rafinament si o lumina difuza, discreta.
Folia sablat ofera protectie impotriva caderii cioburilor, în cazul unui accident din care rezulta spargerea geamului , sau a usii cu geam , geamul se va sparge si circa 95% din cioburi vor ramane lipite de adezivul de pe folia sablat. Grosimea foliei  este de minim 50 microni.

Fii alaturi de noi
© 2021 Drepturi rezervate - foliegeam.ro

Designed with Mobirise css website templates