Aplicare folie geamuri de protectie solara exterior

folie-reflexiva-bucuresti

Aplicarea la exteriorul sticlei a unei folii de protectie solara este o prima bariera termica, foile de geam neincalzindu-se, respingand si absorbind o cantitate impresionanta de caldura.
Ca si recomandare, fie ca vorbim de folii cladiri, folii case, folie geamuri termopan, recomandam aplicarea foliei de exterior aceasta avand ca raza de actiune impotriva soarelui direct folia si nu foaia de geam.
Cu o folie oglinda aplicata la exterior temperatura resimtita in incinta va fi mai scazuta cu 6°C-10°C.

folie-geamuri-cladiri-reflectorizanta

Folia de geam pentru protectie solara tip oglinda cu aplicare la exterior este o folie reflexiva care are eficienta mare in respingerea razelor solare UV si Infrarosu.

Facand parte din gama de folii oglinda aceasta are un grad scazut de umbrire filtrand lumina soarelui, razele UV si infrarosu permitand vederea din interior catre exterior, iar in functie de transparenta aleasa de Dumneavoastra, poate fi aplicata pe orice tip de geam exterior (dublu, triplu, Low-E, 4 season). 

folie-geamuri-cladiri

Foliile de exterior reduc riscul de soc termic, eliminand restrictiile pentru instalarea pe geamuri duble sau triple, ce pot sa apara in cazul aplicarii foliilor de interior.

Pentru montajul follilor solare de exterior sunt necesari anumiti factori de mediu, neputandu-se aplica folii pe geamuri in conditii de ploaie, vant sau soare puternic.

Fii alaturi de noi
© 2021 Drepturi rezervate - foliegeam.ro

Site was designed with Mobirise site template