Folie Reflexiva de Protectie Solara Cladiri

Despre

Cu ajutorul foliei de protectie solara se previn razele solare evitand astfel efectul de orbire, avand un aspect uniform deosebit.
Au rol de siguranta impotriva spargerii accidentale a geamuruilor, protejandu-va pe Dvs. si restul familiei cioburile ramanand lipide de adezivul foliei.
O folie de protectie solara previne decolorararea si imbatranirea prematura a obiectelor din interior, protejand astfel si persoanele cu sensibilitate a pielii.
Protectie solara de pana la 80% pentru foliile de interior si 83% pentru foliile de protectie solara de exterior.
Filtrarea razelor daunatoare UV si Infrarosu 99%. 

Beneficii

Folia de protectie solara , pe langa siguranta, este dotata cu un strat de protectie împotriva razelor UV si Infrarosu, care filtreaza 99,9% din razele daunatoare.
O folie protectie solara cladiri poate reduce lumina orbitoare cu un procent de peste 50% , facand mai usor privitul la televizor sau lucrul pe computer.
Se stie ca energia solara poate fi atat de puternica incat peretii si lucrurile din interiorul cladirilor se pot incalzi foarte repede.
Supraincalzirea caselor sau cladirilor in zilele de vara reprezinta o problema generala, facand aparitia efectului de sera.
Cladirile sunt incalzite de mai multe surse de caldura cum ar fi: Soare – Iluminat – Echipamente electrice – Persoanele din cladiri.. 

Aparatele de aer conditionat reprezinta o solutie la aceasta problema, insa temperatura din interiorul cladirilor nu va fi uniforma,iar în unele locuri temperatura va fi satisfacatoare, în altele prea cald sau prea rece.
O metoda economica pentru a reduce supraincalzirea cladirilor, caselor sau birourilor este folosirea de folie protectectie solara.
Vara, temperatura din interior va fi mai scazuta cu 5°C-10°C si va reflecta pana la 80% din radiatia solara evitandu-se astfel efectul de sera.

Creste eficienta instalatiei de aer conditionat, reducand costurile de energie electrica iar iarna creste izolatia termica a geamului cu 30%-40% reducand astfel costurile incalzirii.
Craparea sau fisurarea geamului, provocate de tensiunea termica, pot fi evitate prin alegerea profesionala de folii solare – folie oglinda.
În functie de transparenta si modelul ales , foliile solare resping caldura cu pana la 83%. 

Gama de folii solare cladiri pe care o folosim asigura eficienta maxima la preturi competitive.
Foliile „Silver 20” și „Silver 35” asigură o reflexie solara ridicata, o respingere impresionanta a energiei solare si un blocaj al razelor UV si Infrarosu de pana la 99%, facandu-le unele dintre cele mai rentabile folii de geam existente. 

Montajul

Intotdeauna detaliile fac diferenta.
Garantia noastra este ca folia solara – oglinda ce o aplicam nu se va desface niciodata si nu va face bule.
Poti spune despre o folie geam de protectie solara ca este aplicata corect de catre profesionisti in momentul in care este taiata si finisata perfect , fara scame, particule de praf , si fara orice alte impuritati.
Nu distorsioneaza imaginea.
Dupa aplicarea unei folii de geam, aceasta nu va prezenta cute sau zgarieturi.
O folie cladiri de calitate nu se va decolora indiferent de factorul de expunere la soare.
Factorul de respingere al razelor solare si al razelor UV va ramane acelasi chiar si dupa o anumita perioada de timp dupa ce folia a fost montata.
Se va monta la o temperatura de minim 5 grade Celsius.

Aplicare folie geamuri de protectie solara interior

Pe orice tip de geam, dublu sau triplu daca o folie de protectie solara este aplicata pe interior, bariera termica se va realiza pe partea interioara a sticlei, respectiv a-2-a sau a-3-a foaie de geam.
Oricare tip de folie protectie solara are in componenta sa un strat fin de aluminiu ce ofera in primul rand protectia solara ridicata si efectul de folie oglinda.
In functie de izolatia termica a casei sau a cladirii temperatura din interior va fi mai redusa cu 5°C-10°C.
O folie geam de interior nu poate fi aplicata in momentul in care geamul este unul ionizat, cu 1 sau mai multe straturi Low-E(low emissivity) , sau 4 season, montajul pe interior cauzand o tensiune foarte mare intre foile de geam, rezultand in timp fisurarea acestora.

Mobirise

Filtrarea razelor UV si Infrarosu 99%.
Luminozitatea incintei sau incaperii va fi uniforma.
Limiteaza pierderile de caldura iarna si contribuie la economisirea de energie.
Potenteaza efectul aparatelor de aer conditionat vara.
Confera efect de oglinda,sporind astfel intimitatea.

Facturi mai mici si vara si iarna!
Principalul avantaj al foliilor de protectie solara reflexive, este ca acestea asigura un echilibru termic placut tot timpul anului (vara racoarea este mentinuta in interior, energia provenita de la soare fiind in mare parte respinsa sau retinuta in folie, iar iarna ea limiteaza cantitatea de caldura care se pierde prin intermediul geamurilor).     

Aplicare folie geamuri de protectie solara exterior

Aplicarea la exteriorul sticlei a unei folii de protectie solara este o prima bariera termica, foile de geam neincalzindu-se, respingand si absorbind o cantitate impresionanta de caldura.
Ca si recomandare, fie ca vorbim de folii cladiri, folii case , folie geamuri termopan, recomandam aplicarea foliei de exterior aceasta avand ca raza de actiune impotriva soarelui direct folia si nu foaia de geam.
Cu o folie oglinda aplicata la exterior temperatura resimtita in incinta va fi mai scazuta cu 6°C-10°C.

Folia de geam pentru protectie solara tip oglinda cu aplicare la exterior este o folie reflexiva care are eficienta mare in respingerea razelor solare UV si Infrarosu.

Facand parte din gama de folii oglinda aceasta are un grad scazut de umbrire filtrand lumina soarelui, razele UV si infrarosu permitand vederea din interior catre exterior, iar in functie de transparenta aleasa de Dumneavoastra, poate fi aplicata pe orice tip de geam exterior (dublu, triplu, Low-E, 4 season). 

Foliile de exterior reduc riscul de soc termic, eliminand restrictiile pentru instalarea pe geamuri duble sau triple, ce pot sa apara in cazul aplicarii foliilor de interior.

Pentru montajul follilor solare de exterior sunt necesari anumiti factori de mediu, neputandu-se aplica folii pe geamuri in conditii de ploaie, vant sau soare puternic.

Folie geam pentru protectie solara Silver R20

Mobirise

Aceasta folie aplicata pe exterior sau pe interior este dedicata persoanelor care doresc o protectie solara, intimitate si proprietati energetice ridicate.
Nivelul de reflexie al foliei oglinda din exterior catre interior fiind intens.

Folie geam pentru protectie solara Silver R35

Mobirise

Aceasta folie aplicata pe exterior sau pe interior este dedicata persoanelor care doresc o protectie solara medie spre ridicata.
Nivelul de reflexie al foliei oglinda din exterior catre interior fiind mediu.

Folie geam pentru protectie solara transparenta 70%

Mobirise

Folie geam pentru protectie solara transparenta 70%

Aceasta folie aplicata pe interior este dedicata persoanelor care doresc o protectie solara medie fara sa modifice fasciculii luminosi ce patrund in interiorul camerei sau incintei.
Nivelul de reflexie al foliei este minim, fiind o folie transparenta acesta adauga un surplus minim de culoare aproape invizibil.

Folie doar Protectie UV

Mobirise

Lumina solara care trece prin geam decolorează materialele textile, mobilierul, obiectele de arta sau produsele expuse in vitrinele spatiilor comerciale. Folia de protectie UV aplicata pe geam respinge 99% din aceste raze daunatoare obiectelor, plantelor si corpului uman.
Folia de protectie UV nu respinge caldura solara.
Avantaje Folie protectie UV :
Fiind o folie transparenta, nu modifica vizibilitatea sau aspectul geamului si va puteti bucura de lumina naturala.
Folia de protectie UV transparenta respinge într-un procent de 99-100% daunatoarele raze ultraviolete. Datorita protectiei ridicate, a aspectului neutru si a gradului foarte ridicat de transparenta, acest model de folie este recomandat pentru utilizarea in spatii publice unde nu se doreste modificarea aspectului geamurilor: vitrina spatiilor comerciale, muzee, galerii de arta, camere arhivale. Folia se poate folosi si in locuinte private, oferind protectie atat corpului uman, cat si obiectelor expuse luminii solare.

Fise Tehnice Folie Reflexiva de int
Silver R20Int & Silver R35Int

Fise Tehnice Folie Reflexiva de exterior
Silver R20Ext & Silver R35Ext

Fisa tehnica Folie de protectie solara transparenta interior 70%
Fisa tehnica Folie protectie UV interior

Fii alaturi de noi
© 2021 Drepturi rezervate - foliegeam.ro

This website was designed with Mobirise