Echipa noastra inseamna totul pentru noi. Impreuna sarbatorim reusitele proiectelor noastre, descoperim noi comunitati, infruntam dificultatui si identificam solutii, gandim creativ si pe termen lung, facem strategii si planuri de bataie pana tarziu in noapte, radem, cateodată mai si plangem, dar totul se întamplă împreuna.

Succesul muncii noastre se datoreaza în primul rand dedicarii sufletesti a angajatilor. Comunitatea FolieGeam.ro inseamna oameni care traiesc împreuna, care cred în aceleasi idealuri si valori, inseamna oameni care invata unii de la alții, care se ajuta și nu se judeca. Fiecare zi este o provocare, iar fiecare provocare este o noua lectie de viata. Lucrand in echipa, dobandim incredere si siguranta, si nicio responsabilitate nu este prea grea. Proiectul nostru se dezvolta continuu, si, odata cu el, si comunitatea noastra.
Unii angajati ne sunt alaturi din prima zi si ne-au urmat de-a lungul timpului neconditionat in noile proiecte. 

Bineinteles, vreti sa stiti cu cine aveti de-a face. Si cum ne place promptitudinea, abia asteptam sa va raspundem solicitarii. Pentru ca noi, ca experti si ca oameni, vrem sa facem lucrurile sa se întample.

Victor

Aplicator

Radu

Aplicator

Razvan

Aplicator

Sallah    

Aplicator

Emi

Aplicator

Alex

Administrator & Aplicator

Fii alaturi de noi
© 2021 Drepturi rezervate - foliegeam.ro

Web page was built with Mobirise