Folie-oglinda-geamuri-cladiri

Folia de protectie solara, pe langa siguranta, este dotata cu un strat de protectie împotriva razelor UV si Infrarosu, care filtreaza 99,9% din razele daunatoare.
O folie protectie solara cladiri poate reduce lumina orbitoare cu un procent de peste 50%, facand mai usor privitul la televizor sau lucrul pe computer.
Se stie ca energia solara poate fi atat de puternica incat peretii si lucrurile din interiorul cladirilor se pot încalzi foarte repede.
Supraincalzirea caselor sau cladirilor in zilele de vara reprezinta o problema generala, facand aparitia efectului de sera.
Cladirile sunt incalzite de mai multe surse de caldura cum ar fi: Soare – Iluminat – Echipamente electrice – Persoanele din cladiri.

folie-geamuri-cladiri

Aparatele de aer conditionat reprezinta o solutie la aceasta problema, insa temperatura din interiorul cladirilor nu va fi uniforma,iar în unele locuri temperatura va fi satisfacatoare, în altele prea cald sau prea rece.
O metoda economica pentru a reduce supraincalzirea cladirilor, caselor sau birourilor este folosirea de folie protectectie solara.
Vara, temperatura din interior va fi mai scazuta cu 5°C-10°C si va reflecta pana la 80% din radiatia solară evitandu-se astfel efectul de sera.
Creste eficienta instalatiei de aer conditionat, reducand costurile de energie electrica iar iarna creste izolatia termica a geamului cu 30%-40% reducand astfel costurile incalzirii.
Craparea sau fisurarea geamului, provocate de tensiunea termica, pot fi evitate prin alegerea profesionala de folii solare – folie oglinda..
În functie de transparenta si modelul ales , foliile solare resping caldura cu pana la 83%. 

folie-geam-oglinda-de-protectie-solara

Gama de folii solare cladiri pe care o folosim asigura eficienta maxima la preturi competitive.
Foliile „Silver 20” și „Silver 35” asigură o reflexie solara ridicata, o respingere impresionanta a energiei solare si un blocaj al razelor UV si Infrarosu de pana la 99%, facandu-le unele dintre cele mai rentabile folii de geam existente. 

Fii alaturi de noi
© 2021 Drepturi rezervate - foliegeam.ro

This site was made with Mobirise